Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yogabälte Yoga belt long, Midnight Black - Yogiraj
Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, så ta hjälp när det behövs. Detta justerbara, lite längre bälte för dig som behöver det, är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Men kom ihåg – yoga handlar inte (bara) om att nå dina tår.
229 kr
Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Ögonkudde Eye pillow, Midnight Black - Yogiraj
Ta en välbehövlig paus med denna avslappnande ögonkudde, fylld med lugnande lavendel. En eye pillow hjälper dig att varva ner och hitta tillbaka till dig själv under Savasana, eller när du behöver lugn och ro. En ögonkudde passar lika bra på yogapasset som vid en paus på soffan i hemmet. En ögonkudde är också en uppskattad gåva eller gå-bort-present.
199 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Mina sidor / Logga in

Logga in

Namasté!

Privatperson:
Skapa ditt kundkonto direkt här på "Skapa nytt konto" och bekräfta därefter via det email som skickas till den av dig angivna emailadressen. Med kontot kan du sedan spara dina uppgifter för framtida beställningar samt se beställningshistorik eller gör en enkel retur.

Företag/wholesale:
Har du yogarelaterad verksamhet och vill handla utrustning till din studio och/eller sälja vidare, och du vill lägga beställningen själv direkt på webben med samma förmånliga rabatter som i vår manuella företagssupport? Så här gör du då:

1. För att få ett login till partner- och återförsäljarportalen online behöver du vara registrerad hos oss. Är du inte redan det vänligen börja med att ansöka om det här. 
2. När ovan är gjort, gå till "Skapa nytt konto" här och bekräfta därefter detta via det email som skickas till den av dig angivna emailadressen.
3. Därefter mailar du till [email protected] och meddelar att du önskar handla som partner/åf online. Vi justerar då din prislista på det av dig skapade kundkontot och sedan följer priserna med automatiskt när du är inloggad i systemet. Du får i samband med detta ett särskilt login som du sedan kan ändra.
4. Du betalar med Klarna. Önskar du senare en mer specificerad momsfaktura som företag mailar du till vår kundtjänst så ordnar vi det. 

Som företagskund kan du även maila direkt till [email protected] så lägger vi din beställning manuellt åt dig.

Har du frågor? Vänligen hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig!

E-postadress:
Lösenord:
Skapa nytt konto
Glömt ditt lösenord? Klicka här