Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts

Gifts

Våra bästa presenttips

Tänk på att det är många paket i omlopp och trångt hos ombud, så bra att vara ute i god tid, även om det kan hinna komma om du beställer kort före jul. Eller välj ett av våra presentkort, levereras i din mailbox inom några timmar. 

Yoga- och wellness presenter är alltid rätt, om det är så är till julklapp, mors dag, födelsedag eller studentpresent. Är du osäker, oroa dig inte, vi ger 90 dagar returrätt. Du hittar även presentkort som passar alla.


Yogabyxor Kim Wide, Black - Movesgood
Kim wide yogabyxor har en rak modell med vida ben och är gjorda i en supermjuk bambu/kashmir mix. Dessa sköna byxor passar till många tillfällen, oavsett om du ska till jobbet, mysa runt hemma eller göra lugn yoga. Det unika tyget av bambu garanterar en naturlig, supermjuk ”klädupplevelse" som också andas, är miljövänlig och har antibakteriella egenskaper. Ett måste i din mysgarderob!

Om du vill ha ett matchande set hittar du en yogatopp från Movesgood här.
899 kr
Yogamatta ull Premium wool mat, Natural, 90 x 200 cm - Yogiraj
Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta mattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull matta för en skön stun för yoga meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska.
1 399 kr
Yogamatta ull Premium wool mat, Silver Grey, 75 x 200 cm - Yogiraj

Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta yogamattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull yogamatta för en skön stund för all lugnare form av yoga eller meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad av Woolmark att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska. 

1 199 kr
Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Ett kork block ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

189 kr
Meditationskudde Infinity, Misty greige - Ulrica Norberg x Yogiraj
"We begin our life with an inhale, and we leave this world with an exhale. The in between is what we call life. Our breathing is the human expression of life force. It sustains, governs and witnesses our being and our relation to the world. There can be no thinking, feeling, moving or being without our breath. It's our superpower. Let's care for it." - Ulrica Norberg, Yogamaster

599 kr
Yogafilt Premium yoga blanket, Natural - Yogiraj
En underbar yogafilt att svepa om dig i Savasana. En yogafilt kan också användas perfekt som props i många olika yogapositioner eftersom den håller särskilda mått för att underlätta i yogapraktiken.
599 kr
Ögonkudde Eye pillow, Moss Green - Yogiraj

Ta en välbehövlig paus med denna avslappnande ögonkudde, fylld med lugnande lavendel. En eye pillow hjälper dig att varva ner och hitta tillbaka till dig själv under Savasana, eller när du behöver lugn och ro. En ögonkudde passar lika bra på yogapasset som vid en paus på soffan i hemmet. En ögonkudde är också en uppskattad gåva eller gå-bort-present. 

  • Höjer avslappning
  • Fylld med rogivande lavendel med underbar doft
  • Behaglig siden 
199 kr
Mala armband Bracelet Moss Green - Yogiraj
Yogiraj mala armband Moss green har pärlor i jaspis (jasper). Det sägs att jaspis kan bidra med lugn och stöd vid stress och balansera sinnet. Jaspis anses även vara en jordande och skyddande sten samt dra till sig nya positiva möjligheter i livet. Jaspis är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
199 kr
Doftljus Soothing lavender - Yogiraj
SÄLJS ENDAST I SVERIGE. 
Ett underbart doftljus som med sin eteriska lavendelolja även ger aromaterapi. Slappna av, meditera eller bara tänd detta doftljus när du vill känna lugn och välbefinnande. Doften av lavender är precis lagom, inte för stark utan medium i sin intensitet och sprider sig behagligt i rummet. Den eteriska lavendeloljan är av finaste kvalitet från den kända doftregionen Grasse i Frankrike. Ljuset består i övrigt av naturlig vax från raps och kokosnöt, inga tillsatser. Soothing Lavender är varsamt handstöpt i Sverige. Brinntid 40-60 timmar. 
399 kr
Doftljus Comforting Cedarwood - Yogiraj
SÄLJS ENDAST INOM SVERIGE
Exklusiv SPA-doft med lugnande cederträ
Underbart väldoftande ljus med noter av torkat cederträ, timjan från franska rivieran och asiatiskt vetivergräs samt inslag av bergamott, lime och jasmin. Doften är omslutande och lugnande. En exklusiv SPA-doft som måste upplevas.
399 kr
Bolster ull Premium wool yoga bolster, Silver Grey - Yogiraj
Ta stöd av yogan mest mångfacetterade tillbehör, bolstret. Här i ett härligt utförande i mjuk och skön merinoull tillverkad i Italien. Ullen är certifierad att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Vi fyller våra bolster för hand i Skåne, och vi väljer att fylla dem så att de ger ett ordentligt stöd. Om du skulle vilja ha ett lösare bolster så kan du lätt bara tömma innerpåsen på boveteskal så blir det precis som just du vill ha det. Du kan också fylla på boveteskal på samma sätt. 
899 kr
Meditationskudde ull Premium wool meditation cushion, Natural - Yogiraj
Din värdefulla meditationsstund blir ännu mer avslapppnad och givande på denna sköna och stödjande meditationskudde. Merinoullen håller dig i perfekt temperatur och anpassar sig efter säsongen.
699 kr
Den Goda Maten - Medelhavets smaker, livsstil & hemligheten bakom friskt åldrande
Skriven av Henrik Ennart och Charlotte Fredriksson
349 kr
1 2 3