Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts / För henne

För henne


Yogamatta ull Premium wool mat, Silver Grey, 75 x 200 cm - Yogiraj

Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta yogamattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull yogamatta för en skön stund för all lugnare form av yoga eller meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad av Woolmark att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska. 

1 199 kr
Bolster ull Premium wool yoga bolster, Silver Grey - Yogiraj
Ta stöd av yogan mest mångfacetterade tillbehör, bolstret. Här i ett härligt utförande i mjuk och skön merinoull tillverkad i Italien. Ullen är certifierad att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Vi fyller våra bolster för hand i Skåne, och vi väljer att fylla dem så att de ger ett ordentligt stöd. Om du skulle vilja ha ett lösare bolster så kan du lätt bara tömma innerpåsen på boveteskal så blir det precis som just du vill ha det. Du kan också fylla på boveteskal på samma sätt. 
899 kr
Yogamatta Organic premium mat 4 mm - Yogiraj
Yogamattan Organic premium yoga mat kombinerar ett fantastiskt bra grepp och bra stötdämpning med giftfria material. Den tillverkas med omtanke för människan och vår planet – en ekologisk favorit. Organic premium är Yogirajs mest eftefrågade matta genom åren, och kanske även den mest välkända. Vissa kallar den kultmatta. Vi kallar den vår bästsäljare.

1 199 kr
Ögonkudde Eye pillow, Moss Green - Yogiraj

Ta en välbehövlig paus med denna avslappnande ögonkudde, fylld med lugnande lavendel. En eye pillow hjälper dig att varva ner och hitta tillbaka till dig själv under Savasana, eller när du behöver lugn och ro. En ögonkudde passar lika bra på yogapasset som vid en paus på soffan i hemmet. En ögonkudde är också en uppskattad gåva eller gå-bort-present. 

  • Höjer avslappning
  • Fylld med rogivande lavendel med underbar doft
  • Behaglig siden 
199 kr
Doftljus Soothing lavender - Yogiraj
SÄLJS ENDAST I SVERIGE. 
Ett underbart doftljus som med sin eteriska lavendelolja även ger aromaterapi. Slappna av, meditera eller bara tänd detta doftljus när du vill känna lugn och välbefinnande. Doften av lavender är precis lagom, inte för stark utan medium i sin intensitet och sprider sig behagligt i rummet. Den eteriska lavendeloljan är av finaste kvalitet från den kända doftregionen Grasse i Frankrike. Ljuset består i övrigt av naturlig vax från raps och kokosnöt, inga tillsatser. Soothing Lavender är varsamt handstöpt i Sverige. Brinntid 40-60 timmar. 
399 kr
Mala armband Bracelet Moss Green - Yogiraj
Yogiraj mala armband Moss green har pärlor i jaspis (jasper). Det sägs att jaspis kan bidra med lugn och stöd vid stress och balansera sinnet. Jaspis anses även vara en jordande och skyddande sten samt dra till sig nya positiva möjligheter i livet. Jaspis är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
199 kr
Mala armband Bracelet Natural - Yogiraj
Yogiraj mala armband Natural har pärlor i naturliga stenen agat. Färgerna är olika nyanser av vit, beige och natural. Agat sägs kunna hjälpa till att ta bort energiblockeringar i kroppen och hjälpa dig att bli mer jordnära. Agat kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Framför allt anses agat bidra till att öka självförtroende och självrespekt. En perfekt sten för dagliga påminnelse om self-love.
199 kr
Mala Halsband Necklace Moss Green - Yogiraj
Yogiraj mala halsband Moss green har pärlor i jaspis (jasper). Det sägs att jaspis kan bidra med lugn och stöd vid stress och balansera sinnet. Jaspis anses även vara en jordande och skyddande sten samt dra till sig nya positiva möjligheter i livet. Jaspis är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
699 kr
Mala Halsband Necklace Natural - Yogiraj
Yogiraj mala halsband Natural har pärlor i naturliga stenen agat. Färgerna är olika nyanser av vit, beige och natural. Agat sägs kunna hjälpa till att ta bort energiblockeringar i kroppen och hjälpa dig att bli mer jordnära. Agat kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Framför allt anses agat bidra till att öka självförtroende och självrespekt. En perfekt sten för dagliga påminnelse om self-love.
699 kr
Meditationskudde ull Premium wool meditation cushion, Natural - Yogiraj
Din värdefulla meditationsstund blir ännu mer avslapppnad och givande på denna sköna och stödjande meditationskudde. Merinoullen håller dig i perfekt temperatur och anpassar sig efter säsongen.
699 kr
Meditationskudde ull Premium wool meditation cushion, Silver Grey - Yogiraj
Din värdefulla meditationsstund blir ännu mer avslapppnad och givande på denna sköna och stödjande meditationskudde. Merinoullen håller dig i perfekt temperatur och anpassar sig efter säsongen.
699 kr
Yogabyxor Kim Wide, Black - Movesgood
Kim wide yogabyxor har en rak modell med vida ben och är gjorda i en supermjuk bambu/kashmir mix. Dessa sköna byxor passar till många tillfällen, oavsett om du ska till jobbet, mysa runt hemma eller göra lugn yoga. Det unika tyget av bambu garanterar en naturlig, supermjuk ”klädupplevelse" som också andas, är miljövänlig och har antibakteriella egenskaper. Ett måste i din mysgarderob!

Om du vill ha ett matchande set hittar du en yogatopp från Movesgood här.
899 kr
Yogabyxor Nirvana Yoga pant, Urban Black - Urban Goddess
Nirvana yogabyxa i färgen Urban Black har en loose fit i mjukt material som är riktigt sköna att ha på sig. Dessa yogabyxor eller joggers passar perfekt till all typ av yoga då de är något tightare än Urban Goddess andra harembyxor.

Om du vill ha en matchande yogatopp från Urban Goddess hittar du det här.
749 kr
Yogatopp Yoga Singlet Top, Cool Khaki - Sisterly Tribe
-20%
Yoga Singlet top är en bekväm yogatopp som känns som ett andra skin! Toppen ger lätt support och är gjord i ett mjukt material med fyrvägs-stretch för obehindrad rörlighet.

Vill du ha matchande yogabyxor? Här hittar du tights i samma färg.
559 kr
Yogatopp Yoga Singlet Top, Dusky Orchid - Sisterly Tribe
-20%
Yoga Singlet top är en bekväm yogatopp som känns som ett andra skin! Toppen ger lätt support och är gjord i ett mjukt material med fyrvägs-stretch för obehindrad rörlighet.

Vill du ha matchande yogabyxor? Här hittar du tights i samma färg.
559 kr