Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts / Runt 250 kr

Julklappar runt 250 kr


Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Ett kork block ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

189 kr
Ögonkudde Eye pillow, Moss Green - Yogiraj

Ta en välbehövlig paus med denna avslappnande ögonkudde, fylld med lugnande lavendel. En eye pillow hjälper dig att varva ner och hitta tillbaka till dig själv under Savasana, eller när du behöver lugn och ro. En ögonkudde passar lika bra på yogapasset som vid en paus på soffan i hemmet. En ögonkudde är också en uppskattad gåva eller gå-bort-present. 

  • Höjer avslappning
  • Fylld med rogivande lavendel med underbar doft
  • Behaglig siden 
199 kr
Yogamatta All-round yoga mat, 4 mm, Moss Green - Yogiraj
All-round mat yogamatta som passar lika bra för nybörjare som för vana yogis, samt för studion. All-round mat lever länge och har ett grepp som bara förbättras med tid och användning. En matta för alla yogis.
349 kr
Yogabälte Yoga belt long, Moss Green - Yogiraj

Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, så ta hjälp när det behövs. Detta justerbara, lite längre bälte för dig som behöver det, är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Men kom ihåg – yoga handlar inte (bara) om att nå dina tår.

229 kr