Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts / Runt 500 kr

Julklappar runt 500 kr


Doftljus Soothing lavender - Yogiraj
SÄLJS ENDAST I SVERIGE. 
Ett underbart doftljus som med sin eteriska lavendelolja även ger aromaterapi. Slappna av, meditera eller bara tänd detta doftljus när du vill känna lugn och välbefinnande. Doften av lavender är precis lagom, inte för stark utan medium i sin intensitet och sprider sig behagligt i rummet. Den eteriska lavendeloljan är av finaste kvalitet från den kända doftregionen Grasse i Frankrike. Ljuset består i övrigt av naturlig vax från raps och kokosnöt, inga tillsatser. Soothing Lavender är varsamt handstöpt i Sverige. Brinntid 40-60 timmar. 
399 kr
Doftljus Comforting Cedarwood - Yogiraj
SÄLJS ENDAST INOM SVERIGE
Exklusiv SPA-doft med lugnande cederträ
Underbart väldoftande ljus med noter av torkat cederträ, timjan från franska rivieran och asiatiskt vetivergräs samt inslag av bergamott, lime och jasmin. Doften är omslutande och lugnande. En exklusiv SPA-doft som måste upplevas.
399 kr
Yogatopp Lakshmi Longsleeve Crop Top, Urban Black - Urban Goddess
-20%
Lakshmi longsleeve crop top är en långärmad yogatopp tillverkad i hållbar ekologisk bomull. Toppen är perfekt till lugnare yogapass så som yin yoga, restoriativeyoga och meditation. Men den passar lika bra som lounge wear hemma eller på stan tillsammans med ett par jeans.

Här hittar du matchande byxor från Urban Goodess.
431 kr
Meditationskudde Meditation cushion, crescent, Moss Green - Yogiraj
Underskatta inte din tysta och lugna egentid – eller en meditationskudde. Njut av tystnaden och fokusera på ditt andetag. Denna kudde är fylld med ekologiskt bovete och ger en skön sittande ställning och stöd för dina korsade ben. Mediationskudden kan även användas som amningskudde för att stötta upp amning för nyblivna mammor. Yogirajs meditationskuddar har extra lång livslängd, dels med dess slittåliga ekologiska bomull, dels att du kan fylla på bovete (som du hittar hos oss) i innerpåsen, tvätta ytterfordralet i maskin (30 grader) och fräscha upp eller förnya med nya färg med ett löst ytterfodral.
529 kr
Yogaväska Mats & Props bag, Natural - Yogiraj
Bär hela yogalivet med stil. Ultimata yogaväskan i lyxig och slittålig ekologisk bomull. Perfekt för yogaläraren att bära ett gäng yogamattor till studion för klassen, eller stoppa ned allt från matta och diverse props, här rymst även bolster. Yogiraj Mats & props bag rymmer alla mattor du behöver och ja, nästan livet självt också. Liksom den ikoniska blåa platskassen från möbelvaruhuset är dess användningsområden oändliga, men med Yogiraj Mats & props bag bär du inte bara praktiskt, utan även snyggt och ekologiskt. En tidlös favoritbag för många år framöver.
599 kr