Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts / 1 000 kr uppåt

Julklappar över 1000 kr


Yogamatta ull Premium wool mat, Natural, 90 x 200 cm - Yogiraj
Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta mattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull matta för en skön stun för yoga meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska.
1 399 kr
Yogamatta ull Premium wool mat, Silver Grey, 75 x 200 cm - Yogiraj

Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta yogamattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull yogamatta för en skön stund för all lugnare form av yoga eller meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad av Woolmark att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska. 

1 199 kr
Yogamatta Organic premium mat 4 mm - Yogiraj
Yogamattan Organic premium yoga mat kombinerar ett fantastiskt bra grepp och bra stötdämpning med giftfria material. Den tillverkas med omtanke för människan och vår planet – en ekologisk favorit. Organic premium är Yogirajs mest eftefrågade matta genom åren, och kanske även den mest välkända. Vissa kallar den kultmatta. Vi kallar den vår bästsäljare.

1 199 kr
Yogahjul Yoga wheel - YOGIRAJ

Ett yogahjul (yoga wheel) kan du använda som ett unikt stöd för din yogapraxis i bakåtböjningar, men även för andra asanas som en flexibel support. Hjulet är tillverkad av plywood, sammansatt i ringar för bästa hållbarhet och slitstyrka. För att underlätta grepp när det behövs och även för ökad hållbarhet har sidorna ett inre hjul. Hjulet med dess naturfärgade ytor har en stilren och diskret design.

1 299 kr