Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts / Mors dag

Mors dag

Mors dag


Yogamatta ull Premium wool mat, Silver Grey, 75 x 200 cm - Yogiraj

Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta yogamattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull yogamatta för en skön stund för all lugnare form av yoga eller meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad av Woolmark att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska. 

1 199 kr
Yogamatta All-round yoga mat, 4 mm, Moss Green - Yogiraj
All-round mat yogamatta som passar lika bra för nybörjare som för vana yogis, samt för studion. All-round mat lever länge och har ett grepp som bara förbättras med tid och användning. En matta för alla yogis.
349 kr
Yogamatta Organic premium mat, 6 mm - Yogiraj
Organic premium yoga mat är yogavärldens ekologiska favorit – tillverkad med omtanke för människan och vår planet. Den kombinerar giftfria material med ett fantastiskt grepp och bra stötdämpning. Denna tjockare variant ger även ett extra stöd för den som behöver det och passar även perfekt till Pilates. Organic premium mat är Yogirajs mest efterfrågade yogamatta genom åren. Vissa kallar den kultmatta. Vi kallar den vår bästsäljare.

1 299 kr
Yogamatta All-round yoga mat, 6 mm, Moss Green - Yogiraj

En yogamatta för alla. All-round mat passar lika bra för nybörjaren som för den vana yogin, samt för studion. Yogirajs All-round mat har lång livslängd och ett grepp som bara blir bättre med tid och användning. Den här tjockare varianten ger ännu bättre stötdämpning.

 

389 kr
Yogamatta All-round travel 2 mm, Moss Green - Yogiraj
Yoga på resan? Packa med denna superlätta matta med skönt grepp. Och ta med dina fina yogaminnen hem. Perfekt att veckla ut på hotellrummet. Denna matta är också perfekt att ta med sig till gymmet och lägga ovanpå lånemattan, för ökad hygien och en mer personlig känsla.
299 kr
Yogamatta ull Premium wool mat, Natural, 90 x 200 cm - Yogiraj
Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta mattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull matta för en skön stun för yoga meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska.
1 399 kr
Bolster Moss Green - Yogiraj
  • 100% ekologisk, slittålig bomull
  • Tyg infärgat med ekologiska, giftfria färger
  • Marknadens mest sålda yogabolster sedan tio år
  • Bolster är ett av yogans mest användbara tillbehör
  • Passar alla yogaformer t ex yinyoga, restorative yoga, medi yoga 
  • Avtagbart och tvättbart fordral
Om du bara skall köpa ett bolster skall du köpa detta bolster. Yogirajs ekologiska bolster är stort, generöst och välfyllt med ekologisk bovete och formar sig efter kroppen för maximalt stöd i yogapositioner. En favorit hos yogis och yogastudios sedan tio år tillbaka. Ett bolster hjälper till att öppna hjärtat. Det ger även stöd och fördjupad stretch i flera positioner. Yogirajs bolster har den perfekta storleken för maximal support - möt din nya, stöttande yogavän. Yogirajs bolster har mycket lång livslängd, dels är den ekologiska bomullen mycket slittålig, dels kan du byta ytterfordral om du vill förnya eller fräscha upp, dels kan du fylla på nytt bovete i innerfordralet. Många bolster på marknaden är mindre till sin storlek och håller kanske inte lika länge i kvaliteten. En långsiktigt investering som kommer att ge dig mycket support och glädje under lång tid. Passar alla yogaformer men extra bra till yinyoga, restorative, yoga nidra, mediyoga och alla lugnare former av yoga.
799 kr
Ögonkudde Eye pillow, Moss Green - Yogiraj

Ta en välbehövlig paus med denna avslappnande ögonkudde, fylld med lugnande lavendel. En eye pillow hjälper dig att varva ner och hitta tillbaka till dig själv under Savasana, eller när du behöver lugn och ro. En ögonkudde passar lika bra på yogapasset som vid en paus på soffan i hemmet. En ögonkudde är också en uppskattad gåva eller gå-bort-present. 

  • Höjer avslappning
  • Fylld med rogivande lavendel med underbar doft
  • Behaglig siden 
199 kr
Kristallkit Boost yourself - Yogiraj
Med kristallkittet Boost yourself från Yogiraj ger du dig själv en riktig boost av self love, acceptans, positiv energi samtidigt som du finner lugn, trygghet och hopp med stenarna Rosenkvarts, orange Kalcit och grön Kalcit.
199 kr
Mattväska Organic cotton bag wool mat 75 cm - Yogiraj
En yogaväska speicellt framtagen för Yogirajs ullmattor. Denna är tillverkad av 100% organiskt bomull, framtaget enligt den internationella standarden Global Organic Textile Standard (GOTS). Väskan har en dragsko längs upp som gör det lätt att ta mattan ut och in ur väskan. Du kan bära väskan slängd över axeln med hjälp av den justerbara remmen så att den stannar på plats eller hålla det fastsydda handtaget på sidan. Den här väskan passar perfekt till ullmattan som är 75 cm bred. Om du vill ha en mattväska till ullmattan som är 90 cm bred hittar du den här.
429 kr
Mattväska Organic cotton bag wool mat 90 cm - Yogiraj
En yogaväska speciellt framtagen för Yogirajs ullmattor. Denna är tillverkad av 100% organiskt bomull, framtaget enligt den internationella standarden Global Organic Textile Standard (GOTS). Väskan har en dragkedja längst hela sidan som gör det väldigt lätt att ta i och ut mattan. Vidare har den en dragsko längs upp för att stänga igen yogaväskan något. Du kan bära väskan slängd över axeln med hjälp av den justerbara remmen så att den stannar på plats eller hålla i det fastsydda handtaget på sidan. Den här väskan passar perfekt till ullmattan som är 90 cm bred från Yogiraj. Om du vill ha en mattväska till ullmattan som är 75 cm bred hittar du den här.
449 kr

Vi firar alla mammor med att erbjuda 20% på alla yogamattor från Yogiraj*. Här har vi även sett till att samla några av våra favoriter som vi tror kan uppskattas!

 
*Gäller t.o.m 29/5 på ordinare pris och kan ej kombineras med andra rabatter.