Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
News

News

News

Här hittar du alla nyheter och även efterlängtade påfyllningar av slutsålda produkter. Titta gärna in då och då, vi fyller på sidan kontinuerligt. Välj sortering "SENASTE" i drop-down-menyn så ser du senast inkomna varor. 


Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Yogabyxor Kim Wide, Black - Movesgood
Kim wide yogabyxor har en rak modell med vida ben och är gjorda i en supermjuk bambu/kashmir mix. Dessa sköna byxor passar till många tillfällen, oavsett om du ska till jobbet, mysa runt hemma eller göra lugn yoga. Det unika tyget av bambu garanterar en naturlig, supermjuk ”klädupplevelse" som också andas, är miljövänlig och har antibakteriella egenskaper. Ett måste i din mysgarderob!

Om du vill ha ett matchande set hittar du en yogatopp från Movesgood här.
899 kr
1 2 ... 10