Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan

Kristaller

Stenar och kristaller har i årtusenden använts i medvetandegörande, helande och magiska syften. Här hittar du olika sorters kristaller och halvädelstenar som rosenkvarts, ametist, bergkristall, agat och flourit.

Kristaller är perfekta att ge bort som present, till dig själv eller någon annan, fyllda av budskap och tanke. Bär dem för att det är vackert eller kanske som en liten påminnelse om dagens intention och energi som du vill bjuda in eller längtar efter i ditt liv just nu.

Här hittar du också yoniägg i rosenkvarts och bergskristall. 

Många av våra kristaller innehåller bland annat rosenkvarts för tröst och kärlek mot dig själv och din omgivning. Bergkristall för insikt och klarhet, fluorit för att se bortanför förändringarna och hematit för att stå stadigt på jorden. 


Kristallampa Selenite Block Lamp 25cm - Chakra Lamp
Lys upp mörkret och skapa finstämnd stämning med denna kristallampa.
819 kr
Kristalllampa Selenite Block Lamp 25cm - Tree of Life
Lys upp mörkret och skapa finstämnd stämning med denna kristallampa.
819 kr
Mala kit, Natural - Yogiraj
Köp Yogiraj mala kit halsband & armband för 799 kr (värde 898 kr)
Yogiraj mala kit Natural består av ett halsband och ett armband, båda i matchande pärlor i naturliga stenen agat. Färgerna är olika nyanser av vit, beige och natural. Agat sägs kunna hjälpa till att ta bort energiblockeringar i kroppen och hjälpa dig att bli mer jordnära. Agat kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Framför allt anses agat bidra till att öka självförtroende och självrespekt. En perfekt sten för dagliga påminnelse om self-love.
799 kr
Mala kit, Moss green - Yogiraj
Köp Yogiraj mala kit halsband & armband för 799 kr (värde 898 kr)
Yogiraj mala kit Moss green består av ett halsband och ett armband i matchande färg med pärlor i jaspis (jasper). Det sägs att jaspis kan bidra med lugn och stöd vid stress och balansera sinnet. Jaspis anses även vara en jordande och skyddande sten samt dra till sig nya positiva möjligheter i livet. Jaspis är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
799 kr
Mala armband Bracelet Moss Green - Yogiraj
Yogiraj mala armband Moss green har pärlor i jaspis (jasper). Det sägs att jaspis kan bidra med lugn och stöd vid stress och balansera sinnet. Jaspis anses även vara en jordande och skyddande sten samt dra till sig nya positiva möjligheter i livet. Jaspis är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
199 kr
Mala armband Bracelet Natural - Yogiraj
Yogiraj mala armband Natural har pärlor i naturliga stenen agat. Färgerna är olika nyanser av vit, beige och natural. Agat sägs kunna hjälpa till att ta bort energiblockeringar i kroppen och hjälpa dig att bli mer jordnära. Agat kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Framför allt anses agat bidra till att öka självförtroende och självrespekt. En perfekt sten för dagliga påminnelse om self-love.
199 kr
Mala Halsband Necklace Moss Green - Yogiraj
Yogiraj mala halsband Moss green har pärlor i jaspis (jasper). Det sägs att jaspis kan bidra med lugn och stöd vid stress och balansera sinnet. Jaspis anses även vara en jordande och skyddande sten samt dra till sig nya positiva möjligheter i livet. Jaspis är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
699 kr
Mala Halsband Necklace Natural - Yogiraj
Yogiraj mala halsband Natural har pärlor i naturliga stenen agat. Färgerna är olika nyanser av vit, beige och natural. Agat sägs kunna hjälpa till att ta bort energiblockeringar i kroppen och hjälpa dig att bli mer jordnära. Agat kan ge dig styrka, skydd, mod och handlingskraft. Framför allt anses agat bidra till att öka självförtroende och självrespekt. En perfekt sten för dagliga påminnelse om self-love.
699 kr
Kristallkit Boost yourself - Yogiraj
Med kristallkittet Boost yourself från Yogiraj ger du dig själv en riktig boost av self love, acceptans, positiv energi samtidigt som du finner lugn, trygghet och hopp med stenarna Rosenkvarts, orange Kalcit och grön Kalcit.
199 kr
Kristallkit Purpose & Power - Yogiraj
Vill du finna ditt purpose och nå dina mål? Med de utvalda kristallerna i Yogirajs Purpose & Power kit kan du få hjälp på vägen. Kristallerna Tigeröga, Aventurin och Hematit i en mix, eller var och en för sig, är ett kraftfullt powerkit och stärker dig i dina tankar att komma vidare. Purpose & Power kristallkit ger dig energi, flöde och förståelse samtidigt som det lugnar, löser upp blockeringar och boostar karriärsframgång med ökat självförtroende och handlingskraft. En riktig power cocktail av kristaller!
199 kr
Yoni ägg Rosenkvarts
från 169 kr
Yoni ägg Ametist
från 209 kr
Yoni ägg Bergkristall
från 189 kr
1 2