Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Yogalivsstil / Doft, rökelse & oljor

Doft, rökelse & oljor

DOFT & RÖKELSE - Här hittar du rökelse, salviabuntar, smudgekit, doftljus och eteriska oljeblandningar. Men också hållare för dina rökelsepinnar och aromalampor. Aromaterapi med eteriska oljor är energigivande, koncentrationsfrämjande och har terapeutiska egenskaper och avger en god doft. Eller varför inte investera i andra former av aromaterapi i form av yogaolja, rökelsehållare, diffuser, parfym, doftroller, doftolja, palo santo, och indiska rökelser som tex populära rökelsepinnarna Nag Champa.


Doftljus Soothing lavender - Yogiraj
SÄLJS ENDAST I SVERIGE. 
Ett underbart doftljus som med sin eteriska lavendelolja även ger aromaterapi. Slappna av, meditera eller bara tänd detta doftljus när du vill känna lugn och välbefinnande. Doften av lavender är precis lagom, inte för stark utan medium i sin intensitet och sprider sig behagligt i rummet. Den eteriska lavendeloljan är av finaste kvalitet från den kända doftregionen Grasse i Frankrike. Ljuset består i övrigt av naturlig vax från raps och kokosnöt, inga tillsatser. Soothing Lavender är varsamt handstöpt i Sverige. Brinntid 40-60 timmar. 
399 kr
Diffuser Doftspridare till eteriska oljor Grå - By Myrberg

Stilren grå doftspridare för eteriska oljor. Sprider välbehaglig doft och skapar skön atmosfär i hemmet eller i yogastudion. Tillsätt 2-3 droppar av eterisk olja, till exempel By Myrbergs eterisk oljor som du hittar här.

749 kr
Doftljus Comforting Cedarwood - Yogiraj
SÄLJS ENDAST INOM SVERIGE
Exklusiv SPA-doft med lugnande cederträ
Underbart väldoftande ljus med noter av torkat cederträ, timjan från franska rivieran och asiatiskt vetivergräs samt inslag av bergamott, lime och jasmin. Doften är omslutande och lugnande. En exklusiv SPA-doft som måste upplevas.
399 kr
1 2