Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Gifts / Bästsäljare

Bästsäljare


Yogamatta ull Premium wool mat, Silver Grey, 75 x 200 cm - Yogiraj

Yogamatta i ull. Yogiraj Premium wool yoga mat är tillverkad i Italien av 100% Merinoull och är den perfekta yogamattan för yin-, restorative-, kundalini- och mediyoga samt även för lugna yoga nidra. Du kan med fördel även använda en ull yogamatta för en skön stund för all lugnare form av yoga eller meditation. Ullmattan ger stöd, värme och komfort. Ullen är certifierad av Woolmark att endast komma från välmående får som inte har utsatts för skada, stress eller "mulesing" när ullen har samlats in. Lyxigaste ullyogamattan på marknaden säger vi och många av våra kunder. Säg hej till din nya mysiga yogakompis!

Om du vill skydda och enkelt ta med din ullmatta rekommenderar vi denna yogaväska. 

1 199 kr
Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Ett kork block ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

189 kr
Bolster Moss Green - Yogiraj
  • 100% ekologisk, slittålig bomull
  • Tyg infärgat med ekologiska, giftfria färger
  • Marknadens mest sålda yogabolster sedan tio år
  • Bolster är ett av yogans mest användbara tillbehör
  • Passar alla yogaformer t ex yinyoga, restorative yoga, medi yoga 
  • Avtagbart och tvättbart fordral
Om du bara skall köpa ett bolster skall du köpa detta bolster. Yogirajs ekologiska bolster är stort, generöst och välfyllt med ekologisk bovete och formar sig efter kroppen för maximalt stöd i yogapositioner. En favorit hos yogis och yogastudios sedan tio år tillbaka. Ett bolster hjälper till att öppna hjärtat. Det ger även stöd och fördjupad stretch i flera positioner. Yogirajs bolster har den perfekta storleken för maximal support - möt din nya, stöttande yogavän. Yogirajs bolster har mycket lång livslängd, dels är den ekologiska bomullen mycket slittålig, dels kan du byta ytterfordral om du vill förnya eller fräscha upp, dels kan du fylla på nytt bovete i innerfordralet. Många bolster på marknaden är mindre till sin storlek och håller kanske inte lika länge i kvaliteten. En långsiktigt investering som kommer att ge dig mycket support och glädje under lång tid. Passar alla yogaformer men extra bra till yinyoga, restorative, yoga nidra, mediyoga och alla lugnare former av yoga.
799 kr
Yogamatta Organic premium mat 4 mm - Yogiraj
Yogamattan Organic premium yoga mat kombinerar ett fantastiskt bra grepp och bra stötdämpning med giftfria material. Den tillverkas med omtanke för människan och vår planet – en ekologisk favorit. Organic premium är Yogirajs mest eftefrågade matta genom åren, och kanske även den mest välkända. Vissa kallar den kultmatta. Vi kallar den vår bästsäljare.

1 199 kr
Yogamatta Natural practice mat 6 mm, Misty Greige - Yogiraj
Naturlig yogamatta med grymt grepp och skön dämpning som är tillverkad av naturligt gummi, är Oeko-tex-certifierad och nedbrytnings- samt återvinningsbar. Natural practice mat (tidigare Natural studio mat) kommer i två sobra, lugna färger. En helt naturlig matta utan några tillsatser som du tryggt kan vila dina bara händer och fötter på under yogapraktiken. Lätt att bära med. En ny favoritmatta helt enkelt!
999 kr