Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Företag / Lifestyle

Lifestyle


7 artiklar Kampanj(0) Sortering:
Kristallkit Purpose & Power - Yogiraj
Vill du finna ditt purpose och nå dina mål? Med de utvalda kristallerna i Yogirajs Purpose & Power kit kan du få hjälp på vägen. Kristallerna Tigeröga, Aventurin och Hematit i en mix, eller var och en för sig, är ett kraftfullt powerkit och stärker dig i dina tankar att komma vidare. Purpose & Power kristallkit ger dig energi, flöde och förståelse samtidigt som det lugnar, löser upp blockeringar och boostar karriärsframgång med ökat självförtroende och handlingskraft. En riktig power cocktail av kristaller!
199 kr
Kristallkit Boost yourself - Yogiraj
Med kristallkittet Boost yourself från Yogiraj ger du dig själv en riktig boost av self love, acceptans, positiv energi samtidigt som du finner lugn, trygghet och hopp med stenarna Rosenkvarts, orange Kalcit och grön Kalcit.
199 kr
Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Doftljus Soothing lavender - Yogiraj
SÄLJS ENDAST I SVERIGE. 
Ett underbart doftljus som med sin eteriska lavendelolja även ger aromaterapi. Slappna av, meditera eller bara tänd detta doftljus när du vill känna lugn och välbefinnande. Doften av lavender är precis lagom, inte för stark utan medium i sin intensitet och sprider sig behagligt i rummet. Den eteriska lavendeloljan är av finaste kvalitet från den kända doftregionen Grasse i Frankrike. Ljuset består i övrigt av naturlig vax från raps och kokosnöt, inga tillsatser. Soothing Lavender är varsamt handstöpt i Sverige. Brinntid 40-60 timmar. 
399 kr
Doftljus Comforting Cedarwood - Yogiraj
SÄLJS ENDAST INOM SVERIGE
Exklusiv SPA-doft med lugnande cederträ
Underbart väldoftande ljus med noter av torkat cederträ, timjan från franska rivieran och asiatiskt vetivergräs samt inslag av bergamott, lime och jasmin. Doften är omslutande och lugnande. En exklusiv SPA-doft som måste upplevas.
399 kr
Yogaväska Mats & Props bag, Sky blue - Yogiraj
Bär hela yogalivet med stil. Ultimata yogaväskan i lyxig och slittålig ekologisk bomull. Perfekt för yogaläraren att bära ett gäng yogamattor till studion för klassen, eller stoppa ned allt från matta och diverse props, här rymst även bolster. Yogiraj Mats & props bag rymmer alla mattor du behöver och ja, nästan livet självt också. Liksom den ikoniska blåa platskassen från möbelvaruhuset är dess användningsområden oändliga, men med Yogiraj Mats & props bag bär du inte bara praktiskt, utan även snyggt och ekologiskt. En tidlös favoritbag för många år framöver.
599 kr