Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Gifts

Gifts

Här har vi samlat våra bästa julklappstips för hela familjen

Oavsett om du letar efter den perfekta julklappen till din yogafrälsta mamma, hälsometvetna partner eller spirituella kompis är vi säkra på att du kan hitta något som passar just dem här. I vår julklappsguide har vi noga valt ut några favoriter som vi tror kommer uppskattas under granen.

Andra tips för en harmonisk jul🎄

  • Det är lätt att ryckas med i julstressen och alla måsten. Om du inte har en go-to andningsövning för att komma ner i varv tipsar vi om fyra enkla varianter här.

  • Försök att vara mer närvarande i stunden och stirra dig inte blind på all planering. Lättare sagt än gjort tänker nog de flesta! En god idé kan vara att starta dagarna med en meditation, kort som lång. En stund för dig själv för att landa. Om du inte mediterat tidigare eller vill ha lite inspiration får du tre bra tips här.

  • Vi ger dig 30 dagar gratis yoga, meditation och träning online med Yogobe till alla som handlar hos oss automatsikt på orderbekräflsen i mail. (Gäller alla som inte redan har skapat ett konto)

Yogamatta Natural studio mat 4 mm - Yogiraj
Denna nya naturliga yogamatta med grymt grepp och skön dämpning är tillverkad av naturligt gummi, är Oeko-tex-certifierad och nedbrytnings- och återvinningsbar. Natural studio mat kommer i två nya sobra, lugna färger. En helt naturlig matta utan några tillsatser som du tryggt kan vila dina bara händer och fötter på under yogapraktiken. Lätt att bära med. En ny favoritmatta helt enkelt!
899 kr
1 2