Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yoga block Light weight foam - Yogiraj
Med ett lätt yogablock i EVA-skum får du stöd och extra höjd under positionerna. Den låga vikten gör det enkelt att ta med blocket till studion.
199 kr
Yogafilt Studio Blanket - Yogiraj
Multifunktionell yogafilt av 100% naturlig bomull. Studio blanket i en behaglig naturfärg är perfekt att vika som props under yogapasset för att utgöra ett fast stöd och support i positioner. I Savasana hjälper den till i din avslappning.
499 kr
Massageboll Cork ball - Yogiraj

Trigger- och massageboll i kork som kan hjälpa till att släppa på spänningar och smärta i olika muskelområden. Perfekt för axlar, nacke, rygg, bröst, fötter eller andra områden. 

149 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Mina sidor / Logga in

Logga in

Namasté!

Privatperson:
Skapa ditt kundkonto direkt här på "Skapa nytt konto" och bekräfta därefter via det email som skickas till den av dig angivna emailadressen. Med kontot kan du sedan spara dina uppgifter för framtida beställningar samt se beställningshistorik eller gör en enkel retur.

Företag/wholesale:
Har du yogarelaterad verksamhet och vill handla utrustning till din studio och/eller sälja vidare, och du vill lägga beställningen själv direkt på webben med samma förmånliga rabatter som i vår manuella företagssupport? Så här gör du då:

1. För att få ett login till partner- och återförsäljarportalen online behöver du vara registrerad hos oss. Är du inte redan det vänligen börja med att ansöka om det här. 
2. När ovan är gjort, gå till "Skapa nytt konto" här och bekräfta därefter detta via det email som skickas till den av dig angivna emailadressen.
3. Därefter mailar du till [email protected] och meddelar att du önskar handla som partner/åf online. Vi justerar då din prislista på det av dig skapade kundkontot och sedan följer priserna med automatiskt när du är inloggad i systemet. Du får i samband med detta ett särskilt login som du sedan kan ändra.
4. Du betalar med Klarna. Önskar du senare en mer specificerad momsfaktura som företag mailar du till vår kundtjänst så ordnar vi det. 

Som företagskund kan du även maila direkt till [email protected] så lägger vi din beställning manuellt åt dig.

Har du frågor? Vänligen hör av dig till [email protected] så hjälper vi dig!

E-postadress:
Lösenord:
Skapa nytt konto
Glömt ditt lösenord? Klicka här