Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Yogamatta / Yogamatta - Standard

Yogamatta - Standard

Letar du efter en bra och prisvärd yogamatta med standardmått? Här har vi samlat Nordens bredaste utbud av yogamattor som passar alla typer av yoga - oavsett om du är nybörjare eller van yogi. Alla mattor är runt 4 mm vilket är en bra standardtjocklek. Man behöver bara gå upp i tjocklek på sin yogamatta om man till exempel har ont i handleder eller knän. Man kan också gå ner i tjocklek på sin yogamatta om man vill känna underlaget tydligare eller vill ha en lättare yogamatta som man kanske bär med sig mycket. Letar du efter din första yogamatta som du kan använda utan att vara rädd att den kommer slitas fort, då kan en billigare yogamatta i PVC vara något för dig. Kanske vill du ha den som extra yogamatta i sommarstugan eller på jobbet? Du kan utan problem tvätta en yogamatta i plast i tvättmaskinen. Alla våra PVC-yogamattor är garanterat giftfria. Här har vi samlat yogamattor i hög kvalitet till låga priser.

Behöver du hjälp med att hitta rätt bland alla yogamattor? Här har vi yogamattsguide där vi har samlat tips och råd som hjälper dig att hitta den perfekta yogamattan just för dig!


Yogamatta Natural studio mat 4 mm - Yogiraj
PREMIÄR! Denna nya naturliga yogamatta med grymt grepp och skön dämpning är tillverkad av naturligt gummi, är Oeko-tex-certifierad och nedbrytnings- och återvinningsbar. Natural studio mat kommer i två nya sobra, lugna färger. En helt naturlig matta utan några tillsatser som du tryggt kan vila dina bara händer och fötter på under yogapraktiken. Lätt att bära med. En ny favoritmatta helt enkelt!
899 kr