Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Yogabälte Yoga belt long, Midnight Black - Yogiraj
Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, så ta hjälp när det behövs. Detta justerbara, lite längre bälte för dig som behöver det, är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Men kom ihåg – yoga handlar inte (bara) om att nå dina tår.
229 kr
Yogafilt Studio Blanket - Yogiraj
Multifunktionell yogafilt av 100% naturlig bomull. Studio blanket i en behaglig naturfärg är perfekt att vika som props under yogapasset för att utgöra ett fast stöd och support i positioner. I Savasana hjälper den till i din avslappning.
499 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Om oss

Om oss

Yogagrossisten – Allt inom yoga, hälsa & välmående

Yogagrossisten är butiken för dig som vill leva en yogisk livsstil. Med det menar vi en syn på livet som tar hänsyn till både kropp, själ och omvärld. Kanske utövar du yoga, kanske inte.

Det spelar ingen roll, vi hjälper dig att omfamna hela livet på ett sätt som är bra för dig och som samtidigt tar hänsyn till miljön. Produkterna i vårt sortiment är därför naturligt hållbara, fria från gifter och många dessutom ekologiska. Vi utökar sortimentet kontinuerligt med stor omsorg och noggrannhet för att du skall känna dig trygg i ditt val.

Oavsett om du söker inspiration eller vet precis vad du vill ha hittar du alltid ett brett utbud med relevanta och bra produkter inom yoga, hälsa och välmående till förmånliga priser hos oss. Bra produkter innebär för oss att de är av hög kvalitet och funktions- och ändamålsenliga, men även att de är ansvarsfullt producerade. Det är med stolthet vi står bakom vårt sortiment och hälsar dig välkommen. Vi är övertygade om att en yogisk livsstil kan få ännu fler att må bättre och ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra tillsammans. Det driver oss framåt!

Bland annat är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda produkter från Yogiraj - utvecklat i Sverige och tillverkat i Europa och Asien med högsta kvalitetskontroll till bra pris. 

Vi har vårt lager i Sverige vilket innebär att vi snabbt kan skicka varor, ofta samma eller dagen efter din beställning. Varje år skickar vi varor till tiotusentals nöjda kunder, allt från privatpersoner till yogastudios, gymanläggningar, friskvårdsföretag mm med en gemensam faktor; att kunden alltid står i centrum och att vi gör vad vi kan för att just du skall känna dig nöjd med ditt köp. Vi värdesätter själva hög kvalitet och en trygg och säker köpupplevelse, varför vi är extra måna om att göra din shoppingupplevelse hos oss så trygg och trevlig som möjligt.Vare sig du precis har börjat med yoga eller drömmer om att driva din egna yogastudio så finns vi här för dig genom att anpassa lösningar och produkter som är rätt för dig!

 

Kontakta vår kundtjänst

RÅDGIVNING:
Har du frågor om en produkt i vårt sortiment eller vill ha rådgivning att välja rätt?
Maila till: [email protected] så hjälper vi dig!

Har du frågor gällande din order, leverans, retur, faktura, lagersaldo eller liknande frågor? Vänligen kontakta vårt supportteam på [email protected] så svarar vi dig inom 24 h vardagar. Företag/Press/Kommunikation/Marknadsföring/Content

Har du frågor som rör media, pr, sponsring, feedback, innehållet på sajten eller andra frågor inom kommunikation? Förslag till samarbete?

[email protected]

Vill du blir återförsäljare av våra produkter eller köpa in till din studio? Läs mer och anmäl dig här
Yogagrossisten drivs av:

The Yoga House Sweden AB
℅ A house Östermalm
Östermalmsgatan 26 A
114 26 Stockholm

Organisationsnummer: 559073-7713
Vi innehar F-skattesedel

Retur/leveransadress:
The Yoga House 
c/o Dreamlogistics Engelholm AB
Stackarpsvägen 10 (port 3-8)
264 39 Klippan, Sverige