Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Det ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

189 kr
Yoga block Light weight foam, Lilac Purple - Yogiraj
Med ett lätt yogablock i EVA-skum får du stöd och extra höjd under positionerna. Den låga vikten gör det enkelt att ta med blocket till studion.
199 kr
Yogamatta All-round yoga mat, 4 mm, Midnight Black - Yogiraj
All-round mat yogamatta som passar lika bra för nybörjare som för vana yogis, samt för studion. All-round mat lever länge och har ett grepp som bara förbättras med tid och användning. En matta för alla yogis.
329 kr
Om oss

Om oss

Yogagrossisten – Allt inom yoga, hälsa & välmående

Yogagrossisten är butiken för dig som vill leva en yogisk livsstil. Med det menar vi en syn på livet som tar hänsyn till både kropp, själ och omvärld. Kanske utövar du yoga, kanske inte.

Det spelar ingen roll, vi hjälper dig att omfamna hela livet på ett sätt som är bra för dig och som samtidigt tar hänsyn till miljön. Produkterna i vårt sortiment är därför naturligt hållbara, fria från gifter och många dessutom ekologiska. Vi utökar sortimentet kontinuerligt med stor omsorg och noggrannhet för att du skall känna dig trygg i ditt val.

Oavsett om du söker inspiration eller vet precis vad du vill ha hittar du alltid ett brett utbud med relevanta och bra produkter inom yoga, hälsa och välmående till förmånliga priser hos oss. Bra produkter innebär för oss att de är av hög kvalitet och funktions- och ändamålsenliga, men även att de är ansvarsfullt producerade. Det är med stolthet vi står bakom vårt sortiment och hälsar dig välkommen. Vi är övertygade om att en yogisk livsstil kan få ännu fler att må bättre och ju fler vi blir, desto större skillnad kan vi göra tillsammans. Det driver oss framåt!

Bland annat är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda produkter från Yogiraj - utvecklat i Sverige och tillverkat i Europa och Asien med högsta kvalitetskontroll till bra pris. 

Vi har vårt lager i Sverige vilket innebär att vi snabbt kan skicka varor, ofta samma eller dagen efter din beställning. Varje år skickar vi varor till tiotusentals nöjda kunder, allt från privatpersoner till yogastudios, gymanläggningar, friskvårdsföretag mm med en gemensam faktor; att kunden alltid står i centrum och att vi gör vad vi kan för att just du skall känna dig nöjd med ditt köp. Vi värdesätter själva hög kvalitet och en trygg och säker köpupplevelse, varför vi är extra måna om att göra din shoppingupplevelse hos oss så trygg och trevlig som möjligt.Vare sig du precis har börjat med yoga eller drömmer om att driva din egna yogastudio så finns vi här för dig genom att anpassa lösningar och produkter som är rätt för dig!

 

Kontakta vår kundtjänst

RÅDGIVNING:
Har du frågor om en produkt i vårt sortiment eller vill ha rådgivning att välja rätt?
Maila till: [email protected] så hjälper vi dig!

Har du frågor gällande din order, leverans, retur, faktura, lagersaldo eller liknande frågor? Vänligen kontakta vårt supportteam på [email protected] så svarar vi dig inom 24 h vardagar. Företag/Press/Kommunikation/Marknadsföring/Content

Har du frågor som rör media, pr, sponsring, feedback, innehållet på sajten eller andra frågor inom kommunikation? Förslag till samarbete?

[email protected]

Vill du blir återförsäljare av våra produkter eller köpa in till din studio? Läs mer och anmäl dig här
Yogagrossisten drivs av:

The Yoga House Sweden AB
℅ A house Östermalm
Östermalmsgatan 26 A
114 26 Stockholm

Organisationsnummer: 559073-7713
Vi innehar F-skattesedel

Retur/leveransadress:
The Yoga House 
c/o Dreamlogistics Engelholm AB
Stackarpsvägen 10 (port 3-8)
264 39 Klippan, Sverige