Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Yogalivsstil / Inspiration & hem / Tarotkort + änglakort

Tarotkort + änglakort

Här hittar du tarotkort, änglakort, orakelkort och olika typer av inspirationskort. Ta ett kort från kortleken och sätt en intention för din dag! 


Helig magi
399 kr
Coaching Kortleken Expanding Horizons - Tove Bergman
Coaching kortleken – 72 frågekort för dig som vill lyckas nå dina mål.
320 kr

Vad kan tarotkort ge?

  1. Självreflektion: Tarotkort kan vara ett verktyg för självreflektion och självkännedom. Genom att utforska symboliken och tolkningen av korten kan du få djupare insikter i dina egna känslor, tankar och beteenden.

  2. Framtidsprognos: Många använder tarotkort för att få en förståelse av framtiden eller för att få vägledning när de står inför viktiga beslut eller livsförändringar. Tarotkort kan hjälpa till att se olika möjliga vägar och konsekvenser.

  3. Andlig utveckling: För vissa är tarot en del av deras andliga praktik och en väg till personlig tillväxt. Korten kan hjälpa dig att komma närmare din inre visdom och fördjupa din förståelse för din andliga resa.

  4. Problem eller hinder: Tarotkort kan användas för att identifiera och utforska problem, hinder eller utmaningar i livet. De kan ge vägledning om hur man övervinner hinder och når mål.

  5. Svar på specifika frågor: Man kan använda tarotkort till att söka svar på specifika frågor eller bekymmer, såsom relationer, karriär, hälsa eller ekonomi. Korten kan fungera som en form av vägledning eller en spegel som reflekterar ens egna tankar och känslor.

  6. Intuition och kreativitet: Att arbeta med tarotkort kan stärka din intuition och kreativa förmåga. Det uppmuntrar dig att förlita dig på din inre visdom och fantasi.

  7. Meditation och mindfulness: Genom att titta på korten och reflektera över deras symbolik kan du komma in i ett djupare meditativt tillstånd.

Det är viktigt att notera att tarotkort inte kan förutsäga framtiden utan kan ge ett för dig symboliskt budskap eller vägledning som kan tolkas på olika sätt. Resultaten av en tarotläsning är subjektiva och kan påverkas av din egen tro, intuition och erfarenhet. Notera att tarotläsningar aldrig kan ersätta medicinsk konsultation och skall endast användas i underhållningssyfte.