Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yogabälte Yoga belt long, Midnight Black - Yogiraj
Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, så ta hjälp när det behövs. Detta justerbara, lite längre bälte för dig som behöver det, är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Men kom ihåg – yoga handlar inte (bara) om att nå dina tår.
229 kr
Yogamatta All-round travel 2 mm, Midnight Black - Yogiraj
Yoga på resan? Packa med denna superlätta matta med skönt grepp. Och ta med dina fina yogaminnen hem. Perfekt att veckla ut på hotellrummet. Denna matta är också perfekt att ta med sig till gymmet och lägga ovanpå lånemattan, för ökad hygien och en mer personlig känsla.
299 kr
Bli en partner

BLI AVTALSKUND - HANDLA MED RABATT

YOGASTUDIO

 

Driver du yogarelaterad verksamhet, t ex en yogastudio eller hotell- och spaanläggning handlar du yogautrustning till rabatterade priser utan volymkrav som studiopartner. 

LÄS MER >>

YOGALÄRARE

 

Är du yogalärare och undervisar på olika studios eller events är du varmt välkommen att handla med rabatter till din undervisning eller personliga bruk.

LÄS MER >>

ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Sälj produkter från svenska Yogiraj och andra yogamärken hos dig. Har du en shop i din yogastudio eller en butik/e-handel så räknas du som återförsäljare. 

LÄS MER >>

Hos oss kan du handla mot faktura och e-faktura!

Vänligen maila din beställning till [email protected] så ordnar vi det!

European partners & resellers

Yogiraj is a well established yoga brand within the Nordic countries as well as in Europe. We ship weekly to all countries. European orders are placed in Euro with a VAT no. Norwegian orders are placed in NOK as an export order. The partner/reseller handles the duties and imports themselves into Norway. For more info please e-mail [email protected] 

Ett hållbart sortiment

Yogagrossisten är butiken för dig som vill leva en yogisk livsstil. Med det menar vi en syn på livet som tar hänsyn till både kropp, själ och omvärld. För oss sker yogan både på och utanför mattan. Vi handplockar leverantörer av de bästa produkterna och utökar ständigt vårt sortiment. Som partner och återförsäljare kan du välja bland hela vårt sortiment. Rabatterna varierar beroende på varumärke. 

KONTAKTA OSS

Maila oss på [email protected] eller ring 073 512 51 27. Här hjälper vi till att lägga ordrar manuellt eller rådgör kring sortiment och inköp. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!