Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Brands / Breathe Soulcare STHLM

Breathe Soulcare STHLM

Grundaren och yogaläraren Emilia Löf Karlsson och hennes team skapade Breathe Soulcare för att bryta skönhetsbranschens normer genom att låta användaren skapa sin egen ritual med mantran och fantastiska produkter – kombinationen skapar självförtroende och en fin hud.
 
Beathe Soulcare Sthlm hudvårdsserie består av ansiktsrengöring, ansiktsvatten, face mist, dagkräm och ett lip balm. Hudvårdsprodukterna innehåller aktiva ingredienser som Kombucha, Ginseng och Prebiotika samt andra välgörande ingredienser som Hyaluronsyra och Niacinamid.

2 artiklar Kampanj(0) Sortering:
Ansiktsrengöring Let Go Cleansing Balm - Breathe Soulcare STHLM

En skonsam ansiktsrengöring som effektivt tar bort orenheter och lämnar huden återfuktad och strålande. Innehåller mjukgörande oljor från solros och mandel, uppfriskande ginseng, samt Kombucha från svart te. Detoxar och återfuktar huden genom att förbättra hudens elasticitet, struktur och klarhet.

249 kr
Läppbalsam Say Your Truth Lip Balm - Breathe Soulcare STHLM

En näringsgivande läppbalsam med mjukgörande sheasmör och skvalen. Innehåller vitamin E och Seacode™ för att förbättra kollagen och synbart fördröja tecken på åldrande.

179 kr