Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yogafilt Studio Blanket - Yogiraj
Multifunktionell yogafilt av 100% naturlig bomull. Studio blanket i en behaglig naturfärg är perfekt att vika som props under yogapasset för att utgöra ett fast stöd och support i positioner. I Savasana hjälper den till i din avslappning.
499 kr
Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Det ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

169 kr
Yogaväska Mats & Props bag - Yogiraj
Bär upp till ett dussin yogamattor till studion eller allt annat som ryms i livet däremellan. En favorit med stort användningsområde. Tillverkade av ekologisk slittålig bomull.
549 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Yogatillbehör / Matthandduk

Matthandduk

MATTHANDDUK - Behöver din yogamatta en handduk? En matt handduk läggs ovanpå din yogamatta och förhindrar att du halkar. En yogahandduk passar utmärkt till hot yoga om du svettas mycket och inte vill slita på din vanliga yogamatta. Dessutom är en handduk på din yogamatta ett bekvämt, superabsorberande, stabilt och hygieniskt lager mellan dig och din matta. Perfekt att packa ner i resväskan eller att med och lägga som ett hygieniskt lager på studions lånematta.