Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
Sverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
Yogakläder

Yogakläder

YOGAKLÄDER - Stort och noga utvalt sortiment av yoga kläder och tränings tights eller leggings för dam online i ekologisk bomull, bambu, kashmir och mycket mer från märken som Sisterly Tribe, Urban Goddess, Saprema, Greeningline och Moves good. Lösa yogabyxor, yogatights, yogashorts, yogatoppar, yogaleggings, yogatröjor och BH. Vi har yogakläder för alla former av yoga som ashtanga, vinyasa, hatha yoga, bikram/hot yoga, mediyoga, kundalini, yin yoga och restorative yoga. Med sköna yogakläder blir yogasessionen ännu härligare. 


Yogabyxor Bhumi Yoga Pants, Charcoal - Urban Goddess
Bhumi yogabyxor har en snygg avslappnad modell och är så sköna att du aldrig kommer vilja ta av dig dem. De är tillverkade i ett dry-fit tyd som består av hållbar bambu och ekologisk bomull. Yogabyxorna passar lika bra på yogaklassen som till vardags och blir snabbt din nya favorit i byxlådan!
899 kr
Yogabyxor Devi Yoga Pant, Urban Black - Urban Goddess
Devi yogabyxa är en harembyxa i supermjukt material som är riktigt sköna att ha på sig. Dessa harembyxor passar bra till lugnare yoga så som yin yoga och restorativeyoga. Men även som mysbyxor hemma! I och med att yogabyxan har så vida ben finns det bra med utrymme för rörelse.

Om du vill ha en matchande yogatopp från Urban Goddess hittar du det här. 
869 kr
Yogabyxor Bhumi Yoga Pant, Urban Black - Urban Goddess
Bhumi yogabyxor har en snygg avslappnad modell och är så sköna att du aldrig kommer vilja ta av dig dem. De är tillverkade i ett dry-fit tyd som består av hållbar bambu och ekologisk bomull. Yogabyxorna passar lika bra på yogaklassen som till vardags och blir snabbt din nya favorit i byxlådan!

Om du vill ha ett matchande set hittar du en yogatopp från Urban Goddess här.
899 kr
Yogabyxor Devi Yoga Pant, Charcoal - Urban Goddess
Devi yogabyxa i färgen Jade är en harembyxa i supermjukt material som är riktigt sköna att ha på sig. Dessa yogabyxor passar perfekt till lugnare yoga så som yin yoga och restorativeyoga. De gör sig även bra som mysbyxor hemma! I och med att yogabyxan har så vida ben finns det bra med utrymme för rörelse.

Om du vill ha ett matchande set hittar du en yogatopp från Urban Goddess här.
869 kr
Yogatopp Asana Yoga tee, Urban Black - Urban Goddess

Asana yoga tee är en väldigt skön yogatopp med lös passform och ett bredare ”mudd” nertill. Denna yogatopp passar lika bra till lugnare yoga så som yinyoga som till vinyasa och ashtanga yoga. Toppen är tillverkad i en mjuk stretchig mix av hållbar bambu och ekologisk bomull.

Här hittar du matchande byxor från Urban Goodess.

589 kr
Yogabyxor Kim Wide, Black - Movesgood
Kim wide yogabyxor har en rak modell med vida ben och är gjorda i en supermjuk bambu/kashmir mix. Dessa sköna byxor passar till många tillfällen, oavsett om du ska till jobbet, mysa runt hemma eller göra lugn yoga. Det unika tyget av bambu garanterar en naturlig, supermjuk ”klädupplevelse" som också andas, är miljövänlig och har antibakteriella egenskaper. Ett måste i din mysgarderob!

Om du vill ha ett matchande set hittar du en yogatopp från Movesgood här.
899 kr
1 2 3 

De bästa kläderna för yoga är bekväma, rörliga och andningsbara plagg som gör det lätt för dig att utföra yogapositioner utan att hindras.

Här är några riktlinjer för vilka kläder som kan passa för yoga:

 1. Yogaleggings: Många människor föredrar att använda yogaleggings eftersom de är tajta och ger god rörelsefrihet. De är vanligtvis tillverkade av elastiska material som följer din kropp och tillåter dig att se dina kroppspositioner tydligt.

 2. Yogabyxor: Om du inte är bekväm med tajta leggings kan du använda lösa yogabyxor. Se till att de är tillräckligt rymliga för att du ska kunna röra dig fritt.

 3. Yogatoppar: Välj lätta och andningsbara toppar som inte är för lösa eller för tighta. Du vill undvika kläder som kräver justeringar under yogaklassen.

 4. Sport-bh: För kvinnor är en bekväm sport-bh viktig för att ge stöd och komfort under yogaövningar. Det är bäst att välja en som passar och ger tillräckligt stöd för din kroppsstorlek.

 5. Lager-på-lager: I vissa yogaformer, särskilt de som utförs i ett varmt rum som bikramyoga eller varm yoga, kan det vara bra att ha lager-på-lager-kläder. Du kan börja med en tunnare topp och ta av dig lager om det blir för varmt.

 6. Sockor och handskar: I vissa fall kan du använda gripsockar och gripande handskar för att öka stabiliteten och undvika halkning på mattan.

 7. Material: Andningsbara och fuktavvisande material är idealiska för yogakläder eftersom de hjälper till att hålla dig torr och bekväm. Material som polyester, nylon och elastan är vanligt förekommande i yogakläder.

 8. Färg och stil: Välj färger och stilar som du känner dig bekväm och självsäker i. Många yogautövare föredrar lugna och neutrala färger, men det är naturligtvis en personlig preferens.

Slutligen är det viktigt att välja kläder som gör att du känner dig avslappnad och koncentrerad under din yogapraktik. Prova olika kläder och se vad som fungerar bäst för dig.

Vilka är fördelarna med ekologiska yoagkläder?

Att välja ekologiska yogakläder kan vara fördelaktigt av flera skäl, både för din egen hälsa och för miljön. Här är några anledningar till varför många människor föredrar ekologiska yogakläder:

 1. Mindre exponering för kemikalier: Ekologiska kläder tillverkas ofta utan användning av skadliga kemikalier och bekämpningsmedel som används i konventionell odling och textilproduktion. Detta minskar risken för att du utsätts för potentiellt skadliga ämnen genom huden när du bär kläderna.

 2. Miljövänlig produktion: Ekologiska kläder tillverkas med hållbara metoder som minskar miljöpåverkan. Det innebär vanligtvis användning av mindre vatten, energi och kemikalier under tillverkningsprocessen.

 3. Bättre för arbetsvillkor: Ekologisk klädproduktion har ofta strängare riktlinjer när det gäller arbetsvillkor och rättvisa löner för arbetarna. Det kan hjälpa till att säkerställa att de som tillverkar dina kläder behandlas rättvist och arbetar under säkra och hälsosamma förhållanden.

 4. Minskad påverkan på ekosystem: Ekologiska odlingssystem och textilproduktion har en mindre negativ påverkan på ekosystem och biologisk mångfald jämfört med konventionella metoder. Detta hjälper till att bevara naturliga resurser och ekosystem.

 5. Hållbarhet och lång hållbarhet: Ekologiska kläder tenderar att vara av hög kvalitet och håller ofta längre än billigare alternativ. Detta innebär att du kan behålla dina kläder längre och minska behovet av att köpa nya kläder, vilket i sin tur minskar den totala påverkan på miljön.

 6. Medvetenhet och ansvar: Genom att välja ekologiska kläder kan du bidra till att öka medvetenheten om vikten av hållbarhet och miljövänliga alternativ inom modeindustrin. Ditt val kan inspirera andra att göra mer miljövänliga val.

Det är värt att notera att ekologiska kläder ibland kan vara dyrare än konventionella kläder på grund av de högre produktionskostnaderna. Men många människor anser att det är en investering i sin hälsa och i en mer hållbar framtid. Om möjligt kan du överväga att stödja märken och tillverkare som är engagerade i ekologisk och etisk produktion när du väljer yogakläder.