Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yogafilt Studio Blanket - Yogiraj
Multifunktionell yogafilt av 100% naturlig bomull. Studio blanket i en behaglig naturfärg är perfekt att vika som props under yogapasset för att utgöra ett fast stöd och support i positioner. I Savasana hjälper den till i din avslappning.
499 kr
Massageboll Cork ball - Yogiraj

Trigger- och massageboll i kork som kan hjälpa till att släppa på spänningar och smärta i olika muskelområden. Perfekt för axlar, nacke, rygg, bröst, fötter eller andra områden. 

149 kr
Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Det ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

169 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Brands / Liforme

Liforme

Liforme - mest kända för sin yogamatta som är designad med märkning i mattan, “AlignForMe”, som fungerar som ett navigationsverktyg för din yogapraktiserig. Den hjälper dig, med sina markeringar att hitta in i positionerna lättare. Yogamattan från Liforme har bra grepp och även ett tydligt hållbarhetstänk som tar ansvar för miljön.

Alla Liforme yogamattor är tillverkade av naturmaterial från gummiträd och fria från PVC. Med yogamattan får du även ett smart fodral som fungerar som en väska, även det gjort av återvunnet material.


1 artikel Kampanjprodukter(0) Sortering: