Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yogafilt Studio Blanket - Yogiraj
Multifunktionell yogafilt av 100% naturlig bomull. Studio blanket i en behaglig naturfärg är perfekt att vika som props under yogapasset för att utgöra ett fast stöd och support i positioner. I Savasana hjälper den till i din avslappning.
499 kr
Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Yoga block Light weight foam - Yogiraj
Med ett lätt yogablock i EVA-skum får du stöd och extra höjd under positionerna. Den låga vikten gör det enkelt att ta med blocket till studion.
199 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Meditation / Klangskål

Klangskål

KLANGSKÅL - Klangskål, Tibetansk sångskål eller singing bowl som de också kallas, är en metallskål från Tibet som man rör med en trästav för att få fram olika vibrerande ljud. Klangskål används före eller efter meditation och varje skål har ett unikt magiskt ljud och är tillverkad för hand i olika metaller, bland annat silver, guld, järn, tenn och koppar. Här hittar du klangskålar i olika storlek. 

Klangen som uppstår när man mjukt "slår" eller sveper längs skålarnas kanter är bra för att grunda sig före meditation, skapar en vibration som är lugnande och klangen sägs också kunna rena energierna i ett rum. Ett slag på klangskålen är också en bra signal för en början eller ett slut på en meditation.