100% marint mikrohydrolyserat kollagen från norsk, vildfångad torsk.
Användning: Collagen Premium+ används i valfri vätska, så som smoothies, juice, vatten, kaffe, te eller på gröt, müsli, yoghurt eller till bakning.
Produkten är tillverkad i Norge av fiskskinn (vildfångad, norskt torsk). Neutral smak. Använd Collagen Premium+ pulver dagligen som del av en mångsidig kost och en sund livsstil. Vi rekommenderar ett dagligt intag på 1-2 matskedar (5-10 g) den första/ månaden. Därefter 1 matsked dagligen.
UTAN TILLSATT SOCKER, TILLSATSER, GLUTEN ELLER KONSERVERINGSMEDEL.
Kollagen är ett bioaktivt, komplext protein som underhåller styrka och flexibilitet i hela kroppen. Det är en av de viktigaste strukturerna i vår kropp och utgör 25 %–35 % av allt protein i kroppen.
Kollagen är en viktig komponent i bindväv, leder, benvävnad och brosk och innehåller upp till 19 olika aminosyror. Kollagen är även en viktig del av hud, hår och naglar. Hela 70% av huden och 80 % av kroppens bindväv består av kollagen.
Hur länge ska man använda Collagen Premium+?
Många upplever en normalisering av huden och ökad fuktighet redan efter 3-4 veckor. Rekommenderad användningstid är dock minst 8-12 veckor. Man kan även använda Collagen Premium+ under längre perioder för att bibehålla en normal hud.
Instruktioner
Collagen Premium+ används i valfri vätska, så som smoothies, juice, vatten, kaffe, te eller på gröt, müsli, yoghurt eller till bakning.
Vi rekommenderar ett dagligt intag på 1-2 matskedar (5-10 g) den första/ månaden. Därefter 1 matsked dagligen.
Hur länge ska man använda Collagen Premium+?
Många upplever en normalisering av huden och ökad fuktighet redan efter 3-4 veckor. Rekommenderad användningstid är dock minst 8-12 veckor. Man kan även använda Collagen Premium+ under längre perioder för att bibehålla en normal hud.
Förvaras torrt och vid max 23 °C. Bäst före se botten. Maximal hållbarhet 24 månader från tillverkningsdatum (rätt förvaring).
Innehåll
100% marint mikrohydrolyserat kollagen tillverkad i Norge av fiskskinn (vildfångad, norsk torsk).
Näringsinformation per 100 g:
Energi, beräknad 1593 kj / 381 kcal, Protein 99,6g, Kolhydrater 0.2g, Sockerarter 0.2g, Fett 0.00g, Salt 0.00g