Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Yoga block Light weight foam - Yogiraj
Med ett lätt yogablock i EVA-skum får du stöd och extra höjd under positionerna. Den låga vikten gör det enkelt att ta med blocket till studion.
199 kr
Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Massageboll Cork ball - Yogiraj

Trigger- och massageboll i kork som kan hjälpa till att släppa på spänningar och smärta i olika muskelområden. Perfekt för axlar, nacke, rygg, bröst, fötter eller andra områden. 

149 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Yogakläder / Herr / Yogatröjor & t-shirt

Yogatröjor & t-shirt

Här finns överdelar för herr för yoga som t-shirts och tröjor. Köp dem hos oss online – kortärmade tröjor för användning till vardags och för olika former av träning och yoga. Du hittar många olika färger och modeller som trekvartströjor och långärmade t-shirts i sortimentet som är hämtat från märken som Ohmme, Onzie och Manduka. Tumma inte på kvalitén när du väljer yogakläder - känn dig snygg och bekväm när du tränar!


0 artiklar Kampanjprodukter(0) Sortering:

Ditt urval matchade inte några artiklar!