Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt

Du kanske även är intresserad av...

Vattenflaska - Yogiraj
Vatten släcker inte bara törst. Vatten håller oss friskare, piggare och kan hjälpa till att sänka blodtrycket, eftersom hjärtat inte behöver jobba lika hårt för att cirkulera runt blodet vid en god vätskebalans. Håll ditt vattenintag konstant under dagen med denna vattenflaska som är perfekt att ta med till yogan och allt däremellan i livet. Yogirajs vattenflaska i Mossgreen håller din dryck kall och fräsch i upp till 15 timmar, eller varm i upp till 5 timmar. 
299 kr
Yoga block cork, standard - Yogiraj

Lyft din praktik med yogablock i hållbar, ekologisk kork. Det ger grundning, stabilitet och extra höjd i olika positioner. Extra skönt grepp tack vare rundade kanter – känn värmen från Medelhavet där den naturliga korken härstammar från.

189 kr
Yogabälte Yoga belt long, Midnight Black - Yogiraj
Ett yogabälte gör det enklare att komma in i positionerna, så ta hjälp när det behövs. Detta justerbara, lite längre bälte för dig som behöver det, är gjort av stark, ekologisk bomull och kommer sakta men säkert att öka din rörlighet. Men kom ihåg – yoga handlar inte (bara) om att nå dina tår.
229 kr
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

ÅTERFÖRSÄLJARE

Bli återförsäljare av vårt sortiment

Sälj yogaprodukter som har hög efterfrågan hos din målgrupp. Yogiraj är ett i Norden välkänt och sedan tio år inarbetat yoga- och livsstilsmärke. Många yogastudios och yogis ser Yogiraj som en kvalitetsstämpel då det är fritt från gifter, ekologiska material och utvecklat i samråd med yogalärare. Nu kan du också sälja Yogirajs produkter i din butik eller e-handel. Sälj produkter från svenska Yogiraj och andra yogamärken som vi har i vårt sortiment.

Efter att du har anmält dig som återförsäljare HÄR mailar vi dig prislista och villkor. 

Idag säljs Yogiraj hos yogastudios, SPA-hotell, NK Göteborg, Stadium, Meds, Apotek Hjärtat, Apohem, Boozt och många fler. Välkommen!

Vi erbjuder;

- Nordens bredaste sortiment inom yoga och wellnessprodukter
- Rabatter utan volymkrav
- Snabba leveranser
- Fraktfritt vid ordervärde över 5 000 kr ex moms (inom Sverige)
- Snabb, proffsig och personlig service via telefon, mail eller möte
- Exklusiva events, nyhetsbrev, exponeringsmöjligheter i stora sociala mediekanaler med tusentals läsare
- Individuellt anpassade kredittider och andra individuella lösningar vid behov
- E-faktura/EDI/PDF - Vi erbjuder alla fakturalösningar