Stäng
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land

Din kundvagn(0)

Kundvagnen är tom
Totalt 0 kr
Till kassan
599 kr kvar till fri frakt
Visa priser: exkl. moms | inkl. moms
SverigeSverige (SEK) Byt land
Yogainspiration / Yogaexpertis & Guider / Våra 10 bäst säljande yogamattor

Våra 10 bäst säljande yogamattor

Vilken yogamatta är bäst? Här är våra topp 10 bästsäljare! 

Vilken yogamatta är bäst? Och vilka yogamattor är Top 10 och säljer egentligen bäst? Att köpa en ny yogamatta är en stor grej, oavsett om du köper din första matta eller ska investera i en ny. Vi alla har våra unika preferenser beroende på hur vår yogapraktik ser ut därför är det av stor vikt att vi hittar en yogamatta som passar våra behov. Vi på Yogagrossisten har Nordens bredaste utbud av yogamattor och för att hjälpa dig att hitta bästa yogamattan för dig delar vi med oss av vår topp 10 bästsäljande yogamattor:

1.     All-round mat, 4 & 6 mm, Yogiraj

På förstaplats ligger svenska märket Yogirajs all-roundmatta som är en klassisk yogamatta med lång livslängd vars grepp bara blir bättre ju mer man använder den. Finns i flera fina färger och i två tjocklekar. Tillverkad i giftfri PVC som gör att den är skonsam för dig och lätt att bära med sig och lätt att rengöra. Finns i många olika färger. 

yogiraj yogamattor
2.     Yogamatta eKO SuperLite Mat 1,5 mm, 180 cm – Manduka 

För dig som yogar mycket utanför hemmet eller vill ha med dig en yogamatta på resan som är lätt att bära, tillverkad i miljövänligt naturgummi och har ett riktigt bra grepp. Madukas eKO SuperLite väger enbart 0,9 kg och går att vika ihop för att enkelt kunna packas ner i resväskan.
ekolite yogamatta

3.     Travelmat, Yogiraj

Yogirajs resematta som är väger 0,8 kg och är 2 mm tjock och finns fina tre färger. En riktigt prisvärd matta som har en tygliknande känsla som ger ett bra grepp i även fuktiga miljöer. Passar såväl till resan som att lägga över lånemattan och går att använda till alla typer av yoga. Tillverkad i giftfri PVC och går att tvätta i 30 grader.

yogiraj


4.
     Organic premium mat 4 & 6 mm, Yogiraj

Denna ekologiska yogamatta är inte bara ett hållbart alternativ utan den har också ett grepp utöver det vanliga och riktigt bra dämpning. Mattan har ett naturligt, vackert utseende och är tillverkad i en mix av naturgummi och juteväv.

yogiraj premium organic mat


5.     Yogamatta Gripmat 5 mm, 180 cm – Yogiraj

Det här är yogamattan för dig som prioriterar greppet framför allt. Yogirajs prisbelönta matta som snabbt absorberar fukt och har ett superbra grepp i alla miljöer.

gripmat

6.     Organic Lite mat 4 mm – Yogiraj

En prisvärd ekologisk yogamatta i naturgummi med vackert mönster inspirerat av björkträdets näver och som är helt biologiskt nedbrytbar.

 

organic lite


7.     Prolite, 4,7 mm, 180 cm – Manduka

En favorit bland många utövare av hot yoga- och vinyasa flow med bra grepp och skön dämpning som dessutom är lätt att bära och har livstids garanti mot utslitning. 

manduka prolite

8.     Yogamatta Harmony Professional, 5 mm , 173 cm - Jade

Jades färgglada mattor i miljövänligt naturgummi ger med riktigt bra grepp  och bra stötdämpning. För varje såld matta planteras ett träd.  

 

 

Jade yoga


9.     Yogamatta 4.2 mm, 185 cm - LIFORME

LIFORMEs yogamatta är både lite bredare och längre än andra mattor och har linjer för att hjälpa dig positionera dig i din yogapraktik.

lifeorme


10.  Yogamatta PRO Yoga Mat 6 mm, 180 cm - Manduka

Den legendariska yogamattan som även är känd som Black mat. Har de senaste 15 åren omnämnts som en av världens bästa yogamattor! 


yogamatta manduka

 

 


Du kan även spana in vår mattguide för att läsa mer om de olika mattorna eller klicka på respektive rubrik i listan för att läsa mer om de bästsäljande yogamattorna. Har du frågor eller funderingar kring våra mattor eller något annat i vårt sortiment tveka inte att höra av dig!